.

.

2017FREE Viši Bah Srebrni Auto, Bah Trubu LT180S-43 Mali Brass je Muzički Instrument Trompetu Profesionalni Srednju Ocjenu.

2017FREE Viši Bah Srebrni Auto, Bah Trubu LT180S-43 Mali Brass je Muzički Instrument Trompetu Profesionalni Srednju Ocjenu.

KM 339.39

Dostupnost
Proizvod je dostupan


počni Cijena : $158.35 Cijena : $89.00 Cijena : $188.56 Cijena : $277.38 Cijena : $820.00 Cijena : $108.88
kraj
Truba i obično održavanje metode :
1 Nakon korištenje trube , prvog tijelo vode, jasno cijev , pritisnite ključ pod - brave , tako da zraka , isključi mikser cijev , voda cista , vode glavnu podešavanja cijev drenaža rupa može biti otpušten .
2 klipni to je često ključ na neke prelazne bras klipni ulja. Znamo da je pravi brave je veoma precizne , neophodno je da se osigura da nema curenja , ali i da se osigura fleksibilan , previše je labavo previše čvrsto neće uspeti, tako da je u general razmak između brave i klipni motor je samo 6 , što je 1 mm po sixths . Proizvodnju klipove za svjetlo i fleksibilan je materijal veoma tanka bras, ograničena ati, uticaj i ne mogu da podnesem ni najmanji udar . Stoga, kad smo daj klip podmazana oprezom.
3 . Specifičan pristup je da se prvi pokriti vrhu klipni motor jebe da odšrafim , onda polako brave vertikalno van, u kap oko klipni klipni nafte, a onda polako ići zajedno . Zapamtite da kada instalirati brave , brave cilindar ima gps groove , dok su druge dve pozicioniranje stepena , a ostali su na pronalaženju zarez , groove ili recka na višem nivou, da uskladi slot ili jaz , dok utovar dok je rotirajući ići , zar ne overexert udario korake, da bi izbegli klipni ključeve iz teško i nezgodno koristiti . Nakon položaj , dijete je dobili kljucni položaj, tako da ne okretati , pritisnite gore i dolje nekoliko ključnih pod , tako da je nafta je potpuno ravnomjerno na brave , koristi ih više fleksibilna. Treba reći da ako dugoročnu zanemariti da klipni ulje , onda će biti suva klipni gore i dole aktivnosti nisu fleksibilni.

U svojstva

Ton:
Bb
Tijelo Materijal:
Žuti Bras
Površinu Materijal:
Zlato Lak
Pisiton Materijal:
Nerđajućeg Čelika
:
210
Proizvodi u kategoriji