.

.

Genset Kontrolor HGM170 Guverner

Genset Kontrolor HGM170 Guverner

KM 127.50

Dostupnost
Proizvod je dostupan


Genset Kontrolor HGM170 Guverner
OPIS
Model 170/170hc je Automatski Motor Kontrolu Modul. Modul se koristi da automatski početi i zaustavi motor, što ukazuje na operativnom status i greška uslovima, automatski gase na motor i ukazuje na motor otkaže od VODIO na pred vijeće.
HGM170hc dodan na LCD sati računati to bazu na HGM170. OPERACIJA
Operacija modul je preko tri položaj prekidač postavljene na pred vijeće sa SA(O ), STARTand AUTO pozicije. U " O " položaj izlaz su de-pod naponom.
Priručnik Za Operaciju :
1. Odaberite priručnik trči
2. Deprimiraš podgrejati dugme za potrebno vreme
3. Novinari pocnu da startuj motor
Jednom kada Pocnemo dugme je pritisnuo, i održavati motor goriva sistem je pod naponom. U 'Crank' izlaz je onda pod naponom i starter motor operaciju, odvojiš automatski kad motor požara ili kad 'Početi' dugme je pušten. Zaštiti drži-s tajmerom je onda je pokrenula.
Automatsko Operaciju :
1. Odaberite AUTO
2. Kada Daljinski Početi je aktivan, generator ce automatsko početi.
Operacija bilo je nakon alarma (koji su blizu na greška) će jer trči izlaz na de-teleportirati :
. Nizak Pritisak Ulja
. Visoku Temperaturu Motora
. Pomoćni Gašenje
. Preko brzinom
Ovo će ukloniti zalihe goriva iz motora i donesi ga da se odmori. Svaki alarm ima svoje DOVEO indikator i jednom kada je aktiviran dalje alarm uvjeti će biti prihvaćen. Alarm izlaz i relevantno DOVEO će aktivni dok jedinica je reset pretvarajuci prekidač na " O " pozicija. Preko brzinu Zaštitu
Preko brzinu zaštitu je derivat
generator Hz izlaz. Preko frekvenciju krug prati generator Hz izlaz i zatvorit će motor ako odmah unaprijed određene frekvencije nivo je prekoračena. Ovo putovanje nivou, je bira prekidač ni za 50 hz ili 60 Hz nominalna operaciju (57 Hz ili 68 Hz put respektivno).
Tokom motor nervozna i na kratko nakon toga zaštiti drži-s tajmerom (10 sekundi) je aktivan i relevantne alarm ulazni ukočena. Ovo nam omogućava motor početi i ostvariti normalno trči uslovima. Kada tajmer je istekao je ulazni omogućila pruža normalnu zaštitu od modul. Glavni Neuspjeh upozorenje
Glavni Neuspjeh je upozorenje obezbjeđuje praćenje WL terminala za alternator. Ovo djeluje na sličan direktor da upozorenje lampu stavio u motorno vozilo, treba izlaz uspjeti optužba uspjeti DOVEO će reci. Modul će također pružamo alternator excitation trenutni preko ovu vezu. POSEB F ICATION
DC Zalihe :
8 do 35 V Stalan.
Alternator Ulaz Udaljenost :
15 - 306 VAC(+20%) GLISTE
Alternator Ulaz Frekvenciju :
50 - 60 Hz u ocijenjena motor brzinu.
Preko brzina : nominalna frekvenciju +14% (+24% Preskočili)
Počni Izlaz :
Čvrsto Stanje 1.2 negativan uzemljenje terminala
Gorivo Izlaz :
Čvrsto Stanje 1.2 negativan uzemljenje terminala
Međunarodni Kupci Napomena :
Politika Vracanje
·Ako nisi zadovoljan sa svojim redu, možeš se vratiti/zamjenu za 14 dana sa pun novca povrat novca (osim brodova) koliko dugo proizvodi su u originalnom stanju. molim vas, kontaktirajte nas prije nego što brod tvoj red, reći ćemo ti povratne adrese, Nakon dobili smo paket ćemo povrat novca ili zamjenu za tebe . Su se vratio stvar je da bude u svoj prvobitni stanju.
·U mogućnosti smo da vratimo novac bez troškove dostave.
Kontakt
1. Musterija je veoma važno za nas i našu povratne informacije rejting odražava ovo zadovoljstvo.

U svojstva

is_customized:
Yes
:
HGM170
:
ICOMTEC
Proizvodi u kategoriji